Fætter Thisgaard kom, så og sejrede i debutkamp for BOB +40.

Mandag d. 11/9 skulle topholdet BOB +40 holdet spille i Hammerum.

På en regnfuld og tung bane startede Brande ellers med lyn og torden. En stikning fra bageste geled og Thomas Svensson efter 5 min. kom hele vejen op midt i banen og fra spids vinkel hamrede Nicolaj Eg den i kassen med venstre poten til 1-0. Et par minutter senere tager Allan “Gulddrengen” Kjærgaard et træk nogle meter inde på modstanderens banehalvdel og ser i det fjerne at målmanden fra Hammerum er lidt ude af målet, så han tager chancen i hans nye fine sorte støvler med indbyggede strømper, og bolden suser ind over målmanden og heldigvis for Allan og Brande rammer den stolpen og går i kassen til 2-0, virkelig flot kasse. Herefter troede de fleste nok at kampen ville blive en walk over for udeholdet Brande men Hammerum ville det anderledes. Et hjørnespark fra hjemmeholdet snød debuterende Brande målmand Bjarne Thisgaard (fætter til Ole) og så blev halvlegs resultatet 2-1 til Brande.
Anden halvleg startede med en del rodet spil fra begge mandskaber men Hammerum fik dog udlignet til 2-2 efter dårlig opdækning i feltet. Midt i halvlegen fik Brande et straffespark begået mod Michael “Summe” Husum og her var Gulddrengen aka Allan Kjærgaard sikker fra 11 meter pletten, så 3-2 var en kendsgerning. De sidste 15 minutter var atter rodet på en meget tung bane, men få minutter før slutfløjt fik Summe erobret bolden ved sidelinjen og fik lagt et godt indlæg indover, og her kom Søren Prøhl først på bolden, og fik scoret til slutresultatet 4-2 til topholdet Brande.
Dagens spiller blev Allan “Gulddrengen” Kjærgaard.