Uafgjort i sidste kamp inden sommer til Brande Old Girls

Tirsdag den 27. juni hjemme mod KLG 1

Tirsdagens hjemmekamp blev også Brandes første kamp på den nyanlagte kunststof bane og det kunne have gået bedre.

Brande kommer ok fra start og kommer afsted med nogle gode skud udefra af Malene Søgaard og Line Kaasbjerg Svensson. Det blev til en del chancer. Største i 1. halvleg tilfaldt Helle Lykke som blev spillet fri af Line Kaasbjerg Svensson, men det lykkedes ikke at få tæmmet bolden og det løb ud i ingenting. Pause stilling 0-0.

Brande startede 2. halvleg som 1. med flere gode chancer. Første til Line Kaasbjerg Svensson, men uden held. Kort efter er Line Kaasbjerg i gang igen. Hun fandt Malene Søgaard som sendte bolden videre til Gitte Holt. Malene fortsatte sit løb og fik bolden igen af Gitte Holt og hun hamrede derefter bolden ind til 1-0.

Næste chance kom efter en lang aflevering fra Henriette Lind. Hun ramte Line Kaasbjerg Svensson, som efter en bryst tæmning sendte bolden mod det lange hjørne, men den sneg sig lige uden om.

Efter 8 minutter i 2. halvleg lykkedes det KLG at udligne til 1-1, men det slog nu ikke Brande ud – tvært imod. Det sidste kvarter var stort set stormløb mod KLG målet. De største chancer tilfaldt Malene Søgaard, som et par gange i fri position ramte KLG keeperen og efterfølgende stolpen. Riposten på sidste endte ved Henriette Lind, dog i brysthøjde så den var ikke nem at gøre noget ved.

Kampen sluttede 1-1, hvilket KLG kunne være mest tilfreds med. Kampens spiller blev Elsebeth Østergaard. Holdet bestod desuden af Jane Sandfeld, Gitte Holt, Line Kaasbjerg Svensson, Pia Holt Kjærgaard, Malene Søgaard, Helle Lykke, Henriette Lind Eriksen og holdleder Karina Kjærgaard Jakobsen og linjevogter Magnus Kjærgaard Jakobsen.