BOB +32 t?t p? oprykning efter ny sejr.

F?rst skal det rettes fra sidste uges kamp referat, at det selvf?lgelig ikke var Danni Nielsen, men derimod en velspillende Danni Norgaard, som scorede m?let til 2-1 mod Herning KFUM…..

Dagens kamp mod Kollund/Lind blev spillet p? hjemmebane, hvorfor Brande skulle fors?ge at fors?tte det fine spil, gejst og vilje, som var med til at vinde kampen over Herning KFUM i sidste spille runde….
Kampen startede i et forholdsvis lavt tempo og begge hold lavede en del personlige fejl i de f?rste 10 min. Efter ca. 20 min spil vandt Marc Seerup Olesen bolden p? h?jre kanten og afleverede til Chris Husum, som p? fornemmestevis afdriblede et par Lind spillere ( som s? helt rundtossede ud), hvorefter han blev nedlagt i feltet og dommeren pegede helt korrekt p? straffesparkspletten. Af uransagelige ?rsager, om det var fordi at Husum var blevet tr?t af dribleturen, s? blev det Thomas Funderskov, som sikkert satte bolden nederst i venstre hj?rne af m?let til en velfortjent 1-0 f?ring. Herefter pressede Brande p? og spillede en god omgang fodbold og dette resulterede i, at Thomas Funderskov i det 22 minut, vandt bolden p? midten, afleverede til Ander Nielsen (Burger) som var stukket i dybden, hvorefter Burger lavede en fr?k tunnel p? Lind forsvarsspilleren, da han afleverede tilbage til Funderskov i venstre side , hvorefter Funderskov sikkert satte den i m?let til stillingen 2-0. Herefter b?lgede kampen lidt frem og tilbage og i det 28 minut kiksede offside f?lden i Brande forsvaret, hvorefter Lind scorede p? en fril?ber til stillingen 2-1, hvilket ogs? var stillingen ved halvleg. Ved halvleg blev der rokeret lidt p? Brande holdet og blandt andet Stefan Lauersen (slagter) kom ind p? h?jre bak.
Brande startede 2 halvleg rigtigt godt og pressede Lind tilbage p? banen og dette resulterede ogs? i et par chancer, som desv?rre ikke blev omsat til m?l. I det 42 min skete s? det der ikke m?tte ske, nemlig at Brande tabte bolden p? midten, hvorefter Lind spillede den ud i h?jre side, hvor en Lind spillede sparkede et indl?g ind, som l? lige mellem forsvar og m?lmand, hvorefter den sejlede ind i venstre side af m?let til stillingen 2-2. Dette var lidt af en mavepuster for Brande, som m?tte ind i kampen igen og dette lykkedes da ogs? i det 55 min, hvor Rasmus Nielsen (Mus) tilk?mpede sig bolden p? midten af banen, hvorefter han afleverede til Zlatan Catovic p? venstre kanten, som slog et helt pr?cist indl?g til hvem andre en Thomas Funderskov, som sikkert satte den nederst i venstre hj?rne til stillingen 3-2, hvorved han fuldendte sit hattrick. Herefter b?lgede kampen lidt frem og tilbage, hvor blandt andet en velspillendede Brian Lauridsen (Brille) k?mpede bravt p? venstre kanten og kom til enkelte chancer. Kampen blev dog ikke nemmere for Brande, da Stefan Lauersen (Slagter) modtog et gult kort for brok. Brande holdt herefter stand mod presset fra Lind og kampen sluttede fortjent med en sejr p? 3-2 til Brande, som fors?tter deres vej mod A r?kken i +32, som p?begyndes i slutningen af Juni m?ned.
Kampens spillere blev velfortjent Thomas Funderskov og Rasmus Nielsen(Mus) med hver 4 stemmer.