Storsejr til Oldboys A

Onsdag d. 7. september mødte Brande´s Oldboys A Tjørring på hjemmebane.
Tjørring startede kampen bedst og efter 5 minutter bragte Lars Figo udeholdet foran, og det kunne også have været til lidt flere mål til udeholdet, hvis ikke de var så ineffektive i feltet. Kort før halvleg bragte Goran balance i regnskabet, da han med et følt skud placerede bolden oppe i den ene målhjørne, flot mål af Goran.
Anden halvleg var 5 minutter gammel, da man næsten så en tro kopi af landsholdets første mål mod Norge. Lars Duedahl (Christian Eriksen) spillede en god bold ned i dybden mellem 2 forsvarsspillere og Danni Nielsen (Dennis Rommedahl) afleverede bolden præcis ind foran mål, hvor Søren “Bomber” Prøhl (Niklas Bendtner) scorede sikkert til 2-1. Rigtig flot gennemspillet angreb. Brande Oldboys A fortsatte med at score og endte med at vinde kampen med 6-1. De sidste mål blev scoret af Elmedin Bratic, Søren Prøhl, Carsten Holt og sølvræven Ole Thisgaard lukkede kampen af.