Perfekt afslutning af old girls på efterårssæsonen

Tirsdag den 11. oktober ude mod Ikast KFUM

Årets sidste kamp var topkamp mod Ikast på udebane. Kampen ville afgøre hvem der endte på 1. pladsen i puljen, så der var lagt op til en spændende kamp.

Brande kom også fint fra start med en god chance til Line Kaasbjerg Svensson efter ca. 3 minutters spil, men desværre uden held. Efter 8 minutters spil var det Ikast der havde en chance. Jane Sandfeld var over den, men Ikast fulgte op og scorede på riposten til 1-0.

Heldigvis slog det ikke Brande ud og efter 15 minutters spil var Line Kaasbjerg Svensson igen på spil og hendes afslutning på mål blev rettet af og endte i Ikast målet til udligning 1-1.

Kort efter var Line i gang igen. Denne gang med en frispilning til Malene Søgaard, som desværre sendte bolden lige på keeperen. Minuttet efter sendte Line en aflevering til en fri Lena Jensen, men hun ramte desværre ikke bolden.

Halvlegens sidste chance tilfaldt Ikast. Camilla Mikkelsen fik væltet en Ikast spiller og dommere takserede det til et straffe. Forsøget blev dog sendt over mål. Pause stilling 1-1.

Brande kom bedst fra start i 2. halvleg. Igen er det Line Kaasbjerg Svensson som fandt Lena Jensen og denne gang svigtede hun ikke og sendte bolden sikkert i mål til en føring på 2-1.

Det holdt dog ikke længe og et par minutter senere fik Ikast udlignet til 2-2.

Herefter er der lidt spil frem og tilbage inden Helle Lykke i allersidste minut af sæsonen var på plads og lavede sit første mål for Brande Old Girls. Og sikke et mål, Helle var først over en ripost fra Ikast keeperen og sendte den helt op i krogen uden chance for keeperen. Kampen sluttede 3-2 til Brande, som derfor sluttede på 1. pladsen i efterårssæsonen.

Kampens spille blev Jane Sandfeld. Holdet bestod desuden af Elsebeth Østergaard, Line Kaasbjerg Svensson, Pernille Jakobsen, Lena Jensen, Malene Søgaard, Camilla Mikkelsen, Helle Lykke og holdleder Karina Kjærgaard.