Sjælden uafgjort

Med uafgjort 1-1 i torsdagens hjemmekamp mod Vildbjerg forpassede Brande Oldboys’ +45-hold endegyldigt chancen for at vinde rækken, men andenpladsen er stadig indenfor rækkevidde. Det kræver dog som minimum en sejr i sæsonens sidste kamp mod Ikast FS, som også kan nå andenpladsen med en sejr.

Efter 3 halvsløje præstationer, senest 0-1-skuffelsen i Bording, lagde et tændt hjemmehold bedst ud, mens gæsterne lige skulle finde sig selv efter 14 dages kamppause. Indenfor de første minutter måtte Brian Dahl Thomsen først se sin afslutning tæt under mål blokeret i sidste øjeblik, og kort efter helflugtede Torben Mechlenburg bolden over mål. I stedet slog Vildbjerg til, første gang de var over midten efter 5 minutters spil. En dårlig clearing landede for fødderne af en Vildbjerg-spiller, som fra kanten af straffesparksfeltet passerede Ken Petersen i BOB-målet. Efter en chancefattig 1. halvleg fik værterne udlignet fem minutter før pausen. Kim Tranholm headede et hjørnespark fra Kai Varisbøl på overliggeren, og Kim Kristensen var hurtigst over riposten, som blev sendt i nettet til udligning. Knap var bolden givet op, før Kai Varisbøl pådrog sig et unødvendigt gult kort, men i overtal kom Vildbjerg ikke frem til mere end et par langskud. 2. halvleg var endnu mere fattig på chancer end første, selvom udeholdet havde mest spil, og så endte det med en ganske retfærdig pointdeling, i øvrigt den første uafgjorte kamp i puljen i hele efterårssæsonen.