Stor sejr i sæsonens næst sidste kamp

Tirsdag den 4. oktober ude mod Herning KFUM

Det var ikke den bedste start Brande fik på udekampen mod Herning KFUM. Allerede efter 5 minutter kom vi bagud 1-0, hvor Jane Sandfeld i målet var chanceløs og ca. halvvejs i 1. halvleg kom vi også bagud 2-0.

Efter et par rokeringer på holdet kom der mere gang i holdet og efter 16 minutters spil endte en afslutning fra Lena Jensen i sidenettet og minuttet efter var hun på spil igen. Efter en aflevering fra Line Kaasbjerg Svensson tog Lena Jensen et træk og sendte en hård afslutning mod mål og uden chance for Herning keeperen fik hun reduceret til 2-1.

Herefter følger flere gode chancer til bl.a. Line Kaasbjerg Svensson og Malene Søgaard, men uden større held. Pause stilling 2-1 til Herning KFUM.

Brande kom noget bedre fra start i 2. halvleg. Allerede efter 2 minutter driblede Lena Jensen forbi mindst 3 spillere og scorede sikkert til 2-2.

Minuttet efter har Pernille Jakobsen en afslutning på overliggeren. Kort efter blev Gitte Holt spillet i dybden, men Herning keeperen kom ud og fik pareret.

Efter 5 minutters spil sendte Malene Søgaard bolden ind foran mål efter hjørnespark, her stod Line Kaasbjerg Svensson klar og scorede sikkert il 2-3.

Minuttet efter var det Malene Søgaards tur. Hun sendte en bold afsted langt udefra og den endte i mål til 2-4. Herefter fulgte en af Herning meget få chancer i 2. halvleg, men Jane Sandfeld var på plads og bolden blev sendt over mål.

Efter 11 minutters spil endte et indlæg foran Line Kaasbjerg Svenssons fødder og på finurlig vis fik hun bolden forbi keeperen og den trillede i mål til 2-5. Herefter fulgte en scoringspause på hele 6 minutter inden Lena Jensen igen var på spil. Igen driblede hun forbi flere spillere og sendte sikkert bolden i mål fra kort afstand til 2-6.

Kort efter var det Gitte Holt der var på spil. En enkelt dribling og en afslutning med venstre benet endte i mål til kampens slut resultat 2-7.

Kampens spiller blev Lena Jensen. Holdet bestod desuden af Line Kaasbjerg Svensson, Pernille Jakobsen, Camilla Mikkelsen, Helle Lykke, Jane Sandfeld, Elsebeth Østergaard, Malene Søgaard og Gitte Holt.