Pres uden udbytte

Lind pressede og pressede, men kunne ikke score, og så kunne Brande tage alle tre point med hjem efter en kasse i hver halvleg. Det er den korte version af torsdagens oldboys-kamp i +45-rækken mellem Lind og Brande på førstnævntes bane. Hjemmeholdet havde allerede haft flere hjørnespark, inden Benny Juul efter godt 10 minutters spil lagde et frispark til bageste stolpe, hvor topscorer Jeppe Karstoft fik den bugseret over stregen. Lind-spillerne fortsatte deres pres, men både hjemmeholdets indlæg fra hjørneflagene og afslutninger savnede kvalitet, og det lykkedes dem ikke at ramme målet en eneste gang i løbet af de 2 x 30 minutter. I stedet afgjorde Ole Thisgaard kampen 9 minutter efter pausen, da han stod fri bag i feltet på et hjørnespark fra Ole Radoor os køligt halvflugtede den retur i modsatte hjørne. Sammen med Kenneth Lauridsen styrede Jens Studsgaard det centrale forsvar suverænt, og han løb da også med prædikatet ”kampens spiller”. Med sejren ligger Brande fortsat på en delt førsteplads i rækken.