Sejr nr. 15 til Senioroldboys.

Brande Senioroldboys sikrer sejr nr. 15 ud af 17.
Mandag d. 19/9 spillede holdet i Snejbjerg. Første halvleg var meget lige og efter 20 min fik Summe friløber efter en hæl aflevering fra Nicolaj Eg, men Snejbjerg målmanden reddede med maven. I halvlegens sidste minutter reddede Thomas Svensson på selve stregen og i aller sidste minut (sekund) havde målmand Kim Lauridsen en rigtig flot tv redning, han henter kuglen helt ude ved stolpen, så pause stillingen forblev 0-0.
5. minutter inde i anden halvleg kom Brande endelig foran 1-0, efter et godt hjørnespark og lidt ping pong inde i feltet endte bolden ved Michael Laursen, som smadrer den ind under overliggeren.
Midt i anden halvleg smed Allan Kjærgaard en lækker stikning til Danni Smøg Nielsen i dybden, som spiller på tværs til Nicolaj Eg som glidende fik scoret til 2-0.
3-0 målet kom 10 minutter før slutfløjtet, super gennemspillet angreb, hvor Danni “Smøg” Nielsen sparker den tørt ind næsten uden chancen for målmanden Willy Bjerg i Snejbjerg målet. Kampen endte 3-0 til topholdet Brande, hvor Kim Nielsen spillede meget solidt i forsvaret.