Senior Old Boys vandt topkampen.

Topkamp endte med sejr.

Mandag d. 22. august tog Brande Old Boys +40 holdet til Ikast FS.

Det var rækkens to førende hold der mødtes og kampen blev også en meget lige affære med meget spil midt på banen. IFS havde to tidligere Superliga spillere i midterforsvaret i Kent R. Nielsen og Jonas Dahl Andersen som stod rimelig solidt og sikkert dernede. Der var også kun få chancer i begge ender i første halvleg, men det kunne have endt med en Brande føring, da et godt indlæg fra Bjarne Tøf Kristensen endte bagerst ved Nicolaj Eg som headede den på tværs til en hel fri Henrik Skytte Mortensen, men hans skud ramte stolpen og gik til målspark. Kort efter kom IFS foran med 1-0 som også blev pause stillingen.

Lidt justeringer i pausen gjorde at Brande kom mere med i kampen i anden halvleg og fik flere chancer. Allan Kjærgaard havde et godt skud fra feltet som lige strøg over målet. Kort efter var selvsamme Allan Kjærgaard på spil igen og denne gang fik han scoret på en retur efter et hjørnespark, hvor han tyrede læderet op i nettaget til 1-1 uden chance for IFS målmanden. Den største chance i anden halvleg tilfaldt Nicolaj Eg ved et godt indlæg fra højresiden hvor Summe genialt hoppede over bolden, så det endte med at Eg var fri med målmanden. Han afventede lidt og driblede så målmanden, men desværre for Eg blev hans lidt svage skud reddet af en IFS forsvarer som kom “flyvende” i luften. Brande kom dog foran med 2-1 i en rimelig ufarlig situation. Danni Smøg Nielsen blev match vinder for Brande Old Boys, da han med et lidt forkølet afslutning med venstre skøjten lige udenfor feltet trillede ind mod IFS målmanden. De fleste havde nok allerede set at målmanden havde samlet bolden op og sat bolden hurtigt i spil igen, men pludselig var den i kassen og 2-1 var en kendsgerning som også blev kampens resultat og dermed udbyggede Brande holdet deres føring i toppen af rækken til 13 point mod netop Ikast FS.

Holdets næste kamp er i Vildbjerg mandag d. 29. august.