Old girls burde have hentet storsejr

Tirsdag den 16. august ude mod Sunds

På noget der lignede en sommer dag tog Brande pigerne til Sunds for at spille efterårets første kamp.

Det gik dog ikke helt som forventet og efter 5 minutter kom Sunds foran. Men heldigvis var Brande hurtige til at svare igen. På næste angreb kom Lena Jensen fri i højre siden og forsøgte at finde Gitte Holt foran mål, men en Sunds spiller fik en fod og bolden ramte Pernille Jakobsen som var i fremløb og hoppede i mål til 1-1.

Herefter fulgte flere gode og store chancer til henholdsvis Lena Jensen, Gitte Holt og Malene Søgaard, men  bolden ville ikke ind. I stedet lykkedes det så Sunds at komme foran 2-1 og kort efter var de endda ved at øge igen, men denne gang fik Jane Sandfeld vippet bolden på overlæggeren. 1. halvlegs sidste chance tilfaldt også Malene Søgaard, men også uden hel.

I pausen fik Brande pigerne rettet lidt små ting til og blev enige om at spille lidt mere sammen og mere bevægelse. Og dette virkede efter hensigten. Det var reelt et storm løb mod Sunds målet i hele 2. halvleg.

Første chance efter 1 minut var til Line Kaasbjerg Svensson som blev spillet helt fri foran mål af Helle Lykke, men det lykkedes Line at sende bolden i sidenettet. Minuttet efter er de 2 på den igen. Igen er det Helle som spiller Line helt fri, men igen uskarpt fra Line. Riposten endte hos Helle selv, men keeperen var på plads.

Efter 6 minutter er det Lena Jensen der spiller Helle Lykke fri, men også uden held. Øjeblikket efter er Malene Søgaard helt alene med keeperen og får denne gang sendt bolden forbi keeperen, men desværre stolpe ud. Line Kaasbjerg Svensson og Gitte Holt har herefter endnu et par store chancer inden det med ca. 10 minutter tilbage endelig lykkedes at få hul på bylden. Gitte Holt finder Lene Jensen, som med en hurtig og hård afslutning endelig får bolden i mål til 2-2.

Minuttet efter lykkedes det også Brande at komme foran. Gitte Holt bliver spillet helt fri og er alene med keeperen og med en hurtig dribling er keeperen sat af og kampens sidste mål bliver sat ind 3-2 til Brande.

Kampen burde have endt med en stor sejr til Brande, men holdet var lidt rusten og det tog det hele 1. halvleg at komme i gang.

Kampens spiller blev Pernille Jakobsen. Holdet bestod desuden af Jane Sandfeld, Elsebeth Østergaard, line Kaasbjerg Svensson, Gitte Holt, Malene Søgaard, Helle Lykke, Camilla Mikkelsen, Lena Jensen og holdleder Karina Kjærgaard.