Perfekt afslutning på forårs sæsonen for Brande Old Girls

Tirsdag den 21. juni hjemme mod Sunds

Brande kom flyvende fra start. Der var ikke gået mere end 10 sekunder inden Lena Jensen kanonerede bolden i mål til 1-0. Men holdet kom nu hurtig ned på jorden da Sunds fik udlignet allerede minuttet senere.

Herefter fulgte en masse chancer til Brande, hvor Lena Jensen flere gange blev spillet helt fri, Line Kaasbjerg Svensson ramte side nettet og Marianne Andersen havde et godt forsøg udefra.

I kampen 16. minut er Lena Jensen igen på spil. Hendes afslutning bliver pareret og bolden ender for fødderne af en helt fri Gitte Holt som sikkert kan trille bolden i mål til 2-1. Dette blev også pause stillingen.

Brande fortsatte storm løbet mod Sunds målet med flere gode forsøg til Lena Jensen og Marianne Andersen. De få chancer Sunds fik var på kontra, og dem tog Jane Sandfeld og Malene Søgaard sig af i fællesskab.

Med 10 minutter tilbage fandt Lena Jensen Line Kaasbjerg Svensson helt fri på venstre siden. Hun gik mod baglinjen og sendte en perfekt aflevering ind foran mål til Gitte Holt, som igen kunne sætte indersiden på og trille bolden i mål til 3-1.

Et par minutter senere er det stort set samme senarie, dog fra højre siden, hvor Pernille Jakobsen gik mod baglinjen og sendte en perfekt aflevering ind foran mål til Gitte Holt, som sikkert lagde bolden forbi Sunds keeperen til 4-1.

Sunds havde dog ikke givet helt op og fik reduceret til 4-2 med et par minutter tilbage. Dog var Brande heller ikke færdige. Og efter en afslutning fra Lena Jensen fik Gitte Holt vippet bolden forbi en Sunds spiller og over til en helt fri Line Kaasbjerg Svensson som nemt kunne trille bolden i mål til kampens slut resultat 5-2.

Kampens spillere blev Malene Søgaard og Lena Jensen i fællesskab. Holdet bestod desuden af Jane Sandfeld, Mette Poulsen, Pernille Jakobsen, Marianne Andersen, Line Kaasbjerg Svensson, Heidi Kjær, Gitte Holt og holdleder Karina Kjærgaard Jakobsen.