Uafgjort igen

Efter 2 målløse kampe i træk fik Brande Oldboys’ +45-hold igen gang i målscoringen i torsdagens udekamp mod arvefjenderne fra Ikast FS. På kommunens suverænt mest velplejede baner havde gæsterne 2 forsøg på træværket inden der var spillet 5 minutter. I første minut sparkede Carsten Thinggaard på ydersiden af stolpen, og efter 5 minutter fumlede IFS-keeperen et forsøg fra Sigurd Kristensen op på overliggeren. Først midt i halvlegen kom der hul på bylden. Benny Vilsborg fik en fik bold i medløb og afleverede på tværs til Jeppe Karstoft, der befandt sig på den rigtige side af offside, og så stod det helt fortjent 1-0 til BOB. Fire minutter før halvtid landede et indlæg fra værternes højreside på kanten af målfeltet, og en Ikast-angriber hamrede resolut udligningen i kassen.
Brande startede også 2. halvleg bedst. Efter et minut leverede hjemmeholdets målmand en mirakuløs fodparade, da Benny Vilsborg fik hovedet på Sigurd Kristensens præcise frispark, men fire minutter senere så keeperen knap så heldig ud, da Flemming Justesen trykkede af langt udefra. Bolden sejlede over målmanden til 2-1, men denne gang gik der kun fem minutter, før Ikast fik udlignet. Hjemmeholdet fik også spillet sig frem til et par friløbere, men blev presset til at afslutte lige på Ken Petersen i Brandes mål. I den anden ende headede Benny Juul bolden i nettet, men begik frispark forinden. I næstsidste minut helflugtede Kai Varisbøl bolden mod mål med venstreskøjten fra 30 meter, men læderet susede få cm. over tværribben, og så endte kampen ganske retfærdigt 2-2. Bedst for Brande, der p.g.a. glemt spilletøj måtte spille i Ikasts røde udebanesæt, var midtbanestyrmand Ole Radoor. Med den tredje uafgjorte kamp i træk dryssede Brande ned på sjettepladsen, men er blot to point fra førstepladsen i den usædvanligt tætte række.