Endnu et point til old girls

Tirsdag den 14. juni ude mod Herning KFUM

Brande fik en mildest talt dårlig start på kampen. Herning havde sin første store chance allerede efter 30 sekunder med en afslutning i sidenettet. Og efter 2 minutters spil fik Herning sit første hjørnespark som også resulterede i en 1-0 føring til Herning.

Men heldigvis var Herning ikke helt på stikkerne og efter 5 minutters spil ender et målspark fra Herning keeperen hos Malene Søgaard, men hun rammer desværre ikke det frie mål.

Herefter følger et par store chancer mere til Herning, men heldigvis var de ikke skarpe. Men Brande kom også frem til sine store chancer og her var det Anne Jørgensen som fik 3 gode kontra chancer men desværre uden held. Efter 16 minutters spil ender et udspark fra Jane Sandfeld helt oppe ved Anne Jørgensen som denne gang sikkert får prikket bolden forbi Herning keeperen til 1-1.

Halvlegens sidste chance tilfaldt også Brande, denne gang var det Heidi Kjær, men hendes afslutning sad desværre også lige på keeperen. Pause stilling 1-1.

Brande startede 2. halvleg ligeså skidt som første. Og allerede efter 2 minutters spil kom Herning i kontra og sendte bolden forbi en lidt skævt placeret Jane Sandfeld til 2-1. Herning får kort efter endnu en chance men Jane Sandfeld kommer denne gang godt ud og gør sig meget bred og får afværget.

Efter 8 minutters spil har Herning endnu et målspark som ender ved Malene Søgaard og igen afslutter hun resolut mod mål og denne gang med mere held idet Herning keeperen får fumlet bolden imellem benene og en næsten ufarlig afslutning endte med at bolden trillede i mål til 2-2.

Men udligningen holdte ikke længe. I efterfølgende angreb sendte Herning en ufarlig bold ind foran som Jane Sandfeld havde styr på, men så alligevel ikke idet bolden løber imellem hænderne og en Herning spiller kan nemt trille den i mål til 3-2 føring.

Herefter følger en ret træls handling. Brande får efter et hjørnespark bolden over stregen til hvad burde være en udligning, men dommerens fløjte forblev tavs idet Herning keeperen fik pillet bolden ud inden dommeren opdagede det.

Heldigvis lader Brande sig ikke slå ud af det og Malene Søgaard fangede bolden på midten af banen og slog kontra. Hun scorede sikkert til 3-3. Brande har også den sidste chance, men slut resultatet blev 3-3.

En kamp hvor vi kom rigtig skidt fra start, men vi vendt kampen og kom rigtig godt med igen i 2/3-dele af kampen. Kampens spiller blev Elsebeth Østergaard. Holdet bestod desuden af Anne Jørgensen, Pernille Jakobsen, Marianne Andersen, Malene Søgaard, Jane Sandfeld, Heidi Kjær, Pia Holt, Camilla Mikkelsen og holdlederne Karina Kjærgaard og Gitte Holt.