Oldboys A fik point i Fremad

Brande´s målscorer Lars "DUE" var flyvende
Danni Smøg spillede en god kamp på midtbanen

Oldboys A spillede onsdag d. 31. august på udebane mod Herning Fremad, hvor kampen blev spillet på klubbens helt nye kunststofbane. Også til denne kamp var der masser af afbud og det gav “comeback” til både Benny Vilsborg og Ole Thisgaard fra vores Senioroldboys hold. Første halvleg kom Brande under et solid pres fra et meget velspillende hjemmehold. Herning Fremad sad på det meste af spillet i denne halvleg og kunne også gå til halvleg med en fortjent føring på 1-0. Anden halvleg formede sig heldigvis anderledes for Brande, og de kom bedre ind i spillet og det udmyntede sig også i flere chancer, samtidig med at Lars Poulsen stadig var sikkerheden selv i den anden ende. Vi skulle hen til 15 min. før sidste fløjt inden Lars Duedahl fik en friløber mod målet, som han scorede sikkert på til 1-1, som også blev kampens resultatet. Det skal lige nævnes, at vi næsten var ved at tage alle 3 point med hjem til Brande, da Ole Thisgaard´s langskud kort før tid lige røg forbi den ene opstander.
Oldboys A´s næste kampe er hjemme mod Tjørring IF onsdag d. 7. september kl. 18.45 🙂