+55 to kampe 4 point

+55 har spillet to kampe som gav 4 point – først hjemme mod Sunds – holdet kom foran ved Erland Hansen – Karl Risbjerg til 2-0 Sunds fik reduceret til 2-1 på en fejl af Bent gog i målet – Kim Lang bragte bob på 3-1 inden pausen. Efter pausen gik +55 i stå så Sunds kunne udline til 3-3 på to fejl i opdækningen -det endte kampen med.
Ove Pedersen bliv kampens spiller.
Næste kamp var ude mod Tjørning – +55 startede godt og kom foran på mål af Erland Hansen – målet til 0-2 var efter godt spil af Dan Maqvart der fandt en fri Karl Risbjeg foran målet så det blev 0-2 – i anden halvleg gik +55 i stå igen og Tjørning kunne udline til 2-2 – kort før tid blev der begået et frispak mod Bjarn Nørgård, han tog det selv og satte bolden ind mellem målstoplen og målmanden der var kommet for lang frem. Så +55 vandt med 2-3