Super sejr til A-holdet i forårets sidste kamp :-)

Efter RIGTIG MANGE afbud igen tirsdag og onsdag, var det en flok forvirrede spillere, der tog til Tjørring. Hvem var med og hvor skulle de forskellige spille på banen… Alt dette havde team chef Michael Andersen dog fået styr på, selvom det ikke så sådan ud det første kvarter. For at være ærlig lignede Brande allermest en flok turister på bade ferie.
Det resulterede da også i at Tjørring bragte sig foran. Heldigvis for Brande bragte Lars Duedahl balance i regnskabet med en følt afslutning. Det skal siges, at Lars Duedahl har været rigtig god for os i en svær periode med MANGE skader og afbud.
Trods udligningen var det ikke nok til at vække Brande. Tjørring bragte sig endnu engang foran i en situation hvor Tjørring var 4 mand alene mod Lars Poulsen og Jonny Bjørnsholm.
Endnu engang fik Brande udlignet, denne gang ved Thomas Svensson som scorede et flot mål. Han fik bolden i højre side, helt nede ved baglinien og i stedet for at sparke den indover, valgte han at sparke den ind ved første stolpe. Flot.
Så var Brande i gang og resten af kampen blev en lang ensidig forestilling hvor Brande var meget dominerende.
Brande scorede 2 mål mere i 2. halvleg. Først var det Kim Nielsen efter en del klumpspil foran deres mål. Han fik til sidst prikket bolden ind.
Det sidste mål scorede Lars Duedahl efter et solo ridt, hvor han satte et par Tjørring spillere af, for derefter at sparke den ind ved modsatte stolpe. Alt i alt en godkendt forårssæson med 13 sejrer ud af 14 mulige 🙂

En yderst solid og flot indsats af et nyt Brande hold. Dejligt at spillere som normalt ikke er med viser en sådan vilje og gå på mod. Det var en fornøjelse!!!

FORZA BOB 🙂