Svære betingelser gav desværre årets første nederlag :-(

Onsdag d. 15. juni tyvstartede Brande Oldboys A +32 efterårs-sæsonen mod Herning Fremad på hjemmebane.
Det var rækkens to suveræne tophold fra forårs-sæsonen, som tørnede sammen allerede i efterårets første runde.
Trods adskillige afbud pga skader og arbejde havde holdlederne Michael Andersen og Torben Jakobsen heldigvis fået accept fra 12 ud af ca. 35 adspurgte spillere.
BOB lagde ellers frisk ud i kampens start, men Mads Ruglykke fik desværre RØDT kort allerede efter 16 min. pga en nødbremse på en Herning spiller et par meter udenfor feltet. På det efterfølgende frispark havde en ellers meget velspillende Lars Poulsen i målet luret Herning skytten, men bolden ramte en BOB spiller i muren og ændrede retningen, så 1-0 til Herning Fremad var en kendsgerning 🙁
Et par minutter senere blev Kim Nielsen også udvist, dog kun i 10 min for et frispark, så på dette tidspunkt var man så 2 mand i undertal. Men forsvaret klarede skærerne af, og BOB kunne gå til halvleg bagud med 1-0.
Anden halvleg bølgede kampen lidt frem og tilbage, og med Herning med de største chancer, men dem udeholdet fik klarede Lars Poulsen i målet bravour. I kampens slutning fik BOB atter en 10 minutters udvisning ved anfører Torben Jakobsen, og med 2 mand i undertal var det igen op ad bakke. Lars Duedahl var dog lige ved at snyde gæstede et par minutter før tid med et godt skudt i sidenettet, men tættede på kom BOB desværre ikke, så det udmyntede sig til årets første nederlag på 1-0 til Herning Fremad. BOB´s bedste var Lars Poulsen i målet, samt Martin Nielsen i forsvaret.
Onsdag d. 22. juni skal BOB drengede spille på udebane mod Tjørring, og efter denne kamp holder holdet sommerferie. Så lad os håbe, at alle de skadede spillere bliver helt fit for fight til efter sommerferien 🙂