Sejr til Old Girls over Vildbjerg

Tirsdag den 7. juni tog old girls hjemme mod Vildbjerg.

Vildbjerg havde til dagens kamp forstærket sig med et par yngre piger, hvilket også kunne ses i de første par angreb, hvor de kom hurtigt mod Brandes mål. Men forsvaret og Kristiane Pedersen i målet fik afværget forsøgene.

Efter 5 minutters spil sender Elsebeth Nygaard, Pia Holt Kjærgaard af sted med en stikning og hun udplacerer sikkert Vildbjergs målkvinde til 1-0. Kort efter er det omvendt. Pia Holt Kjærgaard sender Elsebeth Nygaard af sted med en stikning, men hun afslutter ved siden af målet. Herefter er det Sanne Thinggaards tur, men afslutningen gik desværre heller ikke ind.

I stedet var Vildbjerg på besøg i den anden ende, hvor Kristiane Pedersen i målet sørgede for at der ikke blev scoret. Pause stilling 1-0.

Brande fik en rigtig skidt start på 2. halvleg. Allerede efter 2 minutter lykkedes det Vildbjerg at få udlignet, da Eva Pedersen uheldigt får den prikket i eget net. Og efter ca. 10 minutter kommer de også på 2-1.

Herefter blev der omrokeret på Brandes hold og det var lige ved at give pote med det samme idet Ulla Laursen sendte bolden frem til Gitte Holt som var kommet i angrebet. Hun får den fumlet forbi målkvinden og videre til Pia Holt Kjærgaard, men det lykkedes ikke at score i denne omgang. Kort efter er det vendt om – Gitte Holt spiller Ulla Laursen helt fri, men bolden sniger sig lige forbi målet. Næste chance er igen vendt om – Ulla Laursen spiller bolden til Gitte Holt, som får prikket den forbi den fremstormende målkvinde til 2-2. Men Brande var ikke færdige 3-2 målet blev sat ind af Eva Pedersen efter at være blevet spillet fri af Gitte Holt.

Kampens spiller blev Elsebeth Nygaard. Holdet bestod desuden af Pia Søgaard, Pia Holt Kjærgaard, Ulla Laursen, Sanne Thinggard, Kristiane Pedersen, Gitte Holt, Nadia Hamadi og Eva Pedersen.