Surt pointtab til BOB Superveteraner

BOB’s Superveteraner spillede mandag aften ude mod Herning Fremad og måtte tage til takke med et uafgjort resultat på 2-2. BOB spillede en flot 1. halvleg med mange målchancer og holdet kom også foran 1-0 midt i halvlegen da Jørgen Laursen “opsnappede” et svagt udspark fra Fremads målmand og flot loppede den i målet. Kort før halvleg gik Åge Kristensen “solo” fra egen banehalvdel og øgede til 2-0, en føring der dog burde have været et par mål større! Anden halvleg var ikke mange minutter gammel inden Fremad fik reduceret til 1-2 og herefter var der mange chancer i begge ender – hvor kun godt målmandsspil hindrede flere scoringer før ca. 5 minutter inden slutfløjtet, hvor Fremad desværre fik udlignet til 2-2 et lidt ærgerligt resultat for BOB. Det bedste var “næsten” at kampen blev spillet på Herning Fremads nye superlækre kunsstofbane:-)

Næste kamp er mandag den 20. juni hjemme mod Herning IK.