7 på stribe for Oldboys A.

Brande´s Oldboys A +32 havde besøg af Tjørring IF onsdag d. 18. maj. Brande startede kampen bedst og efter 5 min. bragte Lars Duedahl hjemmeholdet foran 1-0 på et flot langskudsmål. Lars Duedahl var dog ikke færdig med at lave mål og efter 20 min. scorede han igen til 2-0, inden Tjørring kort før halvleg fik reduceret på et flot lob.
Anden halvleg blev lidt rodet, men det lykkedes heldigvis Danni “Smøg” Nielsen at lave et kanon mål, hvor han placerede bolden over i det lange målhjørne, flot mål. Bjarne “Tøf” Kristensen lukkede kampen af med “ET HOVEDSTØDSMÅL” til 4-1 efter et hjørnespark fra Duen. Tøf mente efter kampen, det var karrierens første af slagsen. Næste kamp for det ubesejrede hold er udekampen onsdag d. 25. maj mod Ikast KFUM.