Generalforsamling

På generalforsamlingen den 23. februar
blev pokalerne uddelt af Åge Kristensen.

DSC00169

 

 

 

Ceres spillerpokal – Spillerpokalen bliver givet til en der har udvist godt kammeratskab på og uden for fodboldbanen.
I år går CERES spiller pokalen – til en person der efterhånden i mange år har gjort, og stadigvæk gør, et stort arbejde for at samle et pige hold hver tirsdag.. Så CERES Spillerpokalen skal det næste år stå hos Gitte Holt

DSC00173B.O.B.S. LEDERPOKAL gives til en person som gennem flere år har gjort et stort stykke arbejde i Brande Old Boys.
I år blev pokalen tildelt en fantastisk person, som altid er klar til at deltage der hvor der er brug for ham, han er aktiv spiller – har tidligere været med omkring bestyrelses arbejdet som suppleant – med til at arrangere firmafodbold – men ikke mindst har han stået i spidsen for Landsmesterskaberne i 5 år, på vej mod det 6 og nu også det 7 år.
Jens Studsgaard fik Lederpokalen overrakt af Åge Kristensen.

DSC00174STORT TILLYKKE til jer begge.