9. maj Superveteraner + 50, ude mod H.I.K

BOB Superveteraner spillede ikke en af de bedste kampe, men alligevel var det rigeligt til at slå HIK sikkert med 5-1.  Efter få minutters spil bragte Lars Heide BOB foran 1-0 og kort efter spillede en HIK forsvarer Åge Kristensen helt fri, som havde let ved at score i et tomt mål. HIK fik reduceret til 2-1 på et flot langskud. Kort ind i anden halvleg øgede Max Schaumann til 3-1 efter et flot gennemspillet angreb, og da Åge Kristensen kort efter øgede til 4-1 var kampen i realiteten afgjort, i slutminutterne øgede Torben Mechlenburg til slutresultat 5-1 til BOB. Bedste mand hos BOB var Kent “Post” der spillede en god kamp i forsvaret. BOB møder næste mandag Ikast på udebane, Ikast ligger nr. 1, to point foran BOB på andenpladsen