Tirsdag den 3. maj ude mod Sunds.

Det blev en meget tæt kamp mod Sunds, hvor det bølgede frem og tilbage, men efter 10 min, havde Eva Pedersen det første rigtige forsøg, som desværre ramte overlæggeren.

Derefter havde Sunds et godt forsøg, men Vibeke Jensen i målet havde en super redning, kort tid efter var det Eva Pedersen der igen havde et godt forsøg efter godt opspil mellem Mette Jørgensen og Ulla Laursen.

I anden halvleg havde vi mange flotte forsøg, først var det Ulla Laursen, der driblede sig igennem, men havde ikke kræfter/heldet til et godt skud.

Desværre lykkedes det Sunds med kontraspil at scorer, hvorefter vi overtog spillet, og Ulla Laursen igen havde et godt forsøg. Pia Søgård (debut) var alene med målmanden, men skød desværre lige på målmanden.

I det 19 min. fik Dorthe Eriksen presset sig til frispark lige uden for feltet og Eva Pedersen scorer med en fantastisk placering helt ude ved højre hjørne til slutresultatet 1-1.

Kampen spiller blev Dorthe Eriksen , øvrige spiller Pia Søgård (debut), Vibeke Jensen, Eva Pedersen, Ulla Laursen, Lisbeth Andersen, Mette Jørgensen, Nadia Hamadi.

Næste kamp er hjemme den 10. maj mod Vorgod-Barde kl. 19.15.