Mandag den 2. maj, Superveteraner hjemme mod Herning – Fremad.

Superveteranerne er stadigvæk ubesejret efter aftenens kamp mod Herning Fremad, som blev vundet med 4-2. Der var ellers ikke meget der tydede på mål i denne kamp, efter en første halvleg med enkelte forsøg til hvert hold – Jørgen Laursen var tæt på med et par skud lige over mål – men 0-0 til pausen.                                                                                 Efter ca. 5 minutters spil i anden halvleg lykkedes det BOB at komme på 1-0 ved et flot mål af Max Schaumann og kort efter blev det 2-0 ved Åge Kristensen, men Fremad skabte spænding ved en reducering midt i halvlegen, kort efter tog en Fremad spiller hånden til hjælp i feltet og straffespark til BOB – som Åge Kristensen sikkert scorede til 3-1 på, og da de to angrebsivrige backspillere Jens Larsen og Peter Munkholm flot kombinerede sig gennem Fremad forsvaret til sidst og Peter Munkholm scorede til 4-1 var kampen afgjort – selv om det dog lykkedes Herning at reducere til 4-2 kort før 3. halvleg.                       BOB’ s bedste var Max Schaumann der kæmpede flot og spillede en hel kamp uden at blive skadet, derudover var tilbagevendte Klavs Christiansen en sikker sidste skanse i målet. Næste kamp er på udebane mod Herning I.K. mandag den 9. maj