D. 13/04-11 Tjørring – Brande Oldboys A +32.

Brande´s førstehold var på besøg ved sidste års kredsvindere fra Tjørring af, og fra starten af satte Brande “drengene” sig på kampen på en total umulig fodboldbane. Det udmyntede sig i et par gode chancer, inden Nicolaj Eg midt i første halvleg headede bolden op i krydset til en 1-0 føring på et hjørnespark. Men det ville anfører Torben Jakobsen ikke stå tilbage for, så 5 minutter senere bankede han også bolden op i krogen på et langskud, flot mål til 2-0. Tjørring fik reduceret til 1-2 inden Lars ”Due” tog et sololøb fra midten af og udplacerede målmanden til halvlegsresultatet 3-1 til Brande. Anden halvleg startede Brande kun med 10 mand, da vores anfører lige skulle have 10 minutters luft 🙂
Anden halvleg gav debut til Jens Overgaard og Steffan ”Røgvarer”, som begge fik en gó debut. Første nævnte scorede på et flot langskud midt i anden halvleg til 4-1 inden Bjarne ”Tøf” Kristensen lukkede kampen af på et godt kontra angreb til 5-1. Næste kamp for Oldboys A holdet er onsdag før påske, hjemme mod Ikast KFUM kl. 19.00.