Superveteraner +50 spiller igen uafgjort.

Mandagens kamp på udebane mod Herning Fremad blev en spændende og lige kamp som kunne være gået begge veje, BOB startede godt og tilspillede sig en del chancer i starten af kampen, men efterhånden kom Fremad mere med og havde også deres tilbud, men Bjarne Lassen i målet klarede alt der kom indenfor “rammerne” 0-0 til pause var rimelig retfærdigt, BOB startede også anden halvleg klart bedst og kom frem til flere gode muligheder og ca. midt i halvlegen lykkedes det endelig at få bolden i må, et skudforsøg fra Åge Kristensen blev halvklaret af Fremad målmanden, Kim Tranholm stod hvor han skulle og kunne let bringe BOB på 1-0, herefter pressede Fremad voldsomt men et flot kæmpende forsvar holdt stand – desværre lykkedes det Fremad med små 5 minutter tilbage at udligne til 1-1 som også blev kampens resultat, selv om både Jørgen Laursen og Kent Bjerre havde forsøg på stolperne de allersidste minutter. Stor ros til hele holdet, men især forsvaret spillede godt, fidusen tilfaldt Jørgen Laursen. På lørdag den 5/10 spiller +50 holdet sidste kamp på udebane mod Hammerum.