Nedlukning af træning forlænges til 17. januar

I min nytårshilsen lovede jeg en afklaring vedr. lørdagstræningen indenfor en uge. Den klarede regeringen så lige for os med dagens stramning af restriktionerne – principielt kan man stadig spille five-a-side, det bliver i så fald bare uden modstandere, hvilket jo ikke giver ret meget mening (men sikkert en solid sejr).
Det betyder, at al træning, såvel indendørs som udendørs, fortsat er indstillet, foreløbig til og med 17. januar. I disse tider skal man være varsom med at lege spåmand m/k, men personligt kan jeg godt have min tvivl om, hvorvidt der bliver lempet nævneværdigt på restriktionerne på denne side af vinterferien.
Hvad kan man så gøre ved det, hvis man ikke vil risikere, at den lille “julekugle” forrest på kadaveret udvikler sig til en stor, grim badebold?
Man kunne jo f.eks. gå en tur med hunden (du kan evt låne min, hvis du ikke selv har en), løbe en tur – også selvom der ikke er nogen efter dig – eller pumpe den gamle svineblære og slæbe hele eller dele af familien – eller hvem man nu vil være bekendt at invitere indenfor i sin sociale boble – med på stadion, hvor der er masser af græs at boltre sig på, både kunstigt og naturligt
Som nævnt er det risikabelt at komme med alt for mange spådomme, men en ting tør jeg godt garantere: Det bliver forår på et tidspunkt – hold fast i det!