Mindeord

Fhv. formand for Brande Old Boys, Søren Frank Sørensen, Stadion Allé 3, er død efter kort tids sygdom, 83 år gammel.

Søren Frank Sørensen blev valgt ind i bestyrelsen for Brande Old Boys på generalforsamlingen i 1980, og efter 2 år som sekretær afløste han i 1982 Bent Brandt Thomsen på posten som formand, et hverv han bestred i de følgende 6 år frem til 1988.

Under Søren Frank Sørensen blev de årlige Hamburg-ture efter en kort afbrydelse genoptaget, og foreningen forsøgte sig for første gang som arrangør af en landskamptur til Idrætsparken, hvor Jesper Olsens solotur sikrede Danmark 2-2 i EM-kvalifikationskampen mod England. Landskampturene udviklede sig senere til en selvstændig forening, Roligans Brande, som fortsat arrangerer busture til Danmarks landskampe i Parken.

I løbet af Søren Frank Sørensens formandstid skiftede Brande Old Boys tilhørsforhold fra Vejle ASG&I til Hammerum Herred, og foreningen indledte et samarbejde med Håndboldvenner i Brande (HiB) omkring Brande Marked.
Det blev også nødvendigt at finde et nyt sted at afholde foreningens bankospil, da Hotel Dalgas nedbrændte i 1983; løsningen blev at flytte bankospillet tilbage til Hotel Brande for en stund.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Søren Frank Sørensen har en stor andel i, at Brande Old Boys den dag i dag har et så stærkt fundament, som foreningen har. For det er vi ham en stor tak skyldig.

Han modtog da også fuldt fortjent Brande Old Boys’ lederpokal for sit store arbejde for foreningen i 1989.

Vores tanker i denne svære stund går til dig, Kirsten, og jeres to børn, Asger og Hanne.