Et kig frem mod næste sæson

Hvornår den kommende sæson kommer i gang, og hvordan den kommer til at forløbe er nok lidt for tidligt at give sig til at gætte på her midt i november, men det glæder mig at kunne informere om, at vi allerede nu har aftalerne på plads med holdlederne til alle fem hold. Der er tale om genvalg over det meste af linjen samt et enkelt nyt ansigt på +50-holdet.

Her overtager Brian ”Gøgler” Christensen efter Kim Tranholm og Benny Vilsborg, og han starter ikke på helt bar bund: Brian (eller Gøgler), som mange vil kunne huske fra hans tid som førsteholdsspiller for BIF, har været med på sidelinjen hele efteråret og er derfor allerede godt inde i tingene. De øvrige holdledere i 2021 er:

Oldgirls: Dina Nygaard Johannesen
+30: Michael ”Tyr” Kristensen og Morten Thomsen
+40: Michael Andersen og Torben K. Jakobsen
+60: Jens ”Bruce” Kristensen og Klaus Christiansen.

De gældende forsamlingsrestriktioner på max. 10 personer udløber egentlig søndag d. 22. november, men det mest sandsynlige er nok, at de bliver forlænget, formentlig året ud. Uanset hvad fortsætter vi naturligvis med at overholde dem og efterleve retningslinjerne fra DBU og DGI.
Det betyder max. 10 spillere pr. bane/hal, og det er der fuldstændig styr på både indendørs og udendørs.

Vi træner således fortsat udendørs hver lørdag kl. 13.30 (omklædt hjemmefra) og indendørs hver mandag kl. 20 (træningen er kun for dem, der har betalt kontingent og kræver forhåndstilmelding på facebook). Når vi kommer ind i januar, har +30-holdet desuden planer om at genoptage onsdagstræningen – mere herom senere.

Foreløbig skal der lyde en tak til alle, der har deltaget i træningen de seneste 3 uger – både indendørs og udendørs – fordi I har været gode til at efterleve myndighedernes retningslinjer – bliv endelig ved med det!