ÅRETS SPILLER OLDBOYS +50

ÅRETS SPILLER BOB +50 / AFSLUTNINGS HOLD HYGGE

Da BOB’s årlige aktivfest af kendte årsager ikke blev til noget i år, afholdt BOB’s +50 hold sin egen interne afslutningsfrist i private rammer hos Ole Thisgaard.

Der var et rigtig godt fremmøde med 12 spillere – og alle fik en kanon hyggelig aften.

Der var indkøbt diverse våde varer og serveringen lød udover det på hjemmebragt pizza og chips mm.. Og så havde aftenens vært også bedt om hjælp til at gøre et indhug i hjemmebaren.

Studs stødte til festen lidt senere og indledte med et rigtig godt indlæg, hvor udleverede gaver til spillere med sjove anekdoter knyttet til bl.a. modtog værten Toms skildpadder, så kan man så tænke sit. Derudover modtog Mackenzie håndsæbe, så han kan vaske hænder. Han mente nu ikke selv, at han i den forgangne sæson havde haft behov for at vaske hænder.

Spillere havde yderligere som tak for sæsonen samlet ind til gaver til holdlederteamet, Willy, Kim og Gøgler, med nogle flotte købsmandskurve fra Wine’n Fun, som blev overbragt af Studs, der modtog stor hyldest for sit gode indslag.

Årets spiller på BOB +50 var ekstremt tæt med tre spillere med samme antal stemmer. Derfor blev afgørelsen truffet efter reglen for færrest spillede kampe. Det blev derfor Dan Helge Pedersen?? , der blev årets spiller. Sigurd Kristensen og Ole Radoor måtte nøjes med at være meget tæt på titlen. Aftenens vært Ole Kjær Thisgaard?? lod sig overtale til at modtage præmien på vegne Dan Helge, der var forhindret i deltage.

Der var flere spillere, der benyttede lejligheden til at tage ordet og komme med nogle kloge og bevingede ord om sæsonen og i det hele taget. En mega hyggelig aften med rigtig god stemning.

Tak til Gøgler og Dann T. som det første initiativ og stor tak til Thisgaard for at stille sit dejlige hjem til rådighed for aftenen.