FØRSTE NEDERLAG TIL BOB +50

For anden gang i efterårssæsonens indtil videre 7 kampe var Brande Old Boys’ hold i +50-rækken mandag aften den ene part i en kamp, hvor dommeren ikke var dukket op, da opgøret skulle fløjtes i gang, men til forskel fra første gang dukkede ”manden i sort” aldrig op. Derfor måtte et par af klubbens egne spillere på skift passe fløjten i hjemmekampen mod Vildbjerg, et opgør mellem de eneste to ubesejrede hold i rækken.

Begge hold forsøgte fra start at holde bolden i egne rækker, at spille den tålmodigt rundt og lade den gøre arbejdet, en taktik hjemmeholdet var bedst til at udføre i praksis. Allerede efter 3 minutter var det tæt på at give bonus, da Jens Studsgaard blev spillet fri i feltet, men han overplacerede sit skud. Vildbjerg fandt snart fodfæste i kampen, og i det 14. minut bragte de sig i spidsen på et velplaceret skud fra kanten af feltet. Brande havde det svært med gæsternes fysisk betonede spil, som udløste flere frispark, der imidlertid ikke førte til noget.

Fra 2. halvlegs start overtog Kai Varisbøl fløjten fra Mikael Lund, som i stedet blev sendt på banen fem minutter ind i halvlegen. I det tiltagende mørke var Søren Prøhl tæt på at heade et godt indlæg i kassen, men i stedet afgjorde Vildbjerg reelt kampen midt i halvlegen, da Sigurd Kristensen var så uheldig at sparke et Vildbjerg-indlæg i eget net.

Brande forsøgte og forsøgte, og arbejdsbetingelserne blev lidt lettere, da en af gæsternes spillere fuldt fortjent blev sendt til fem minutters afkøling syv minutter før tid, men først et minut før tid lykkedes det i to forsøg Mikael Lund at reducere, da han fra tæt hold sendte bolden i nettet via undersiden af overliggeren. Det lykkedes endda hjemmeholdet at spille sig frem til endnu en halv chance, men Søren Prøhl fik ikke hovedet på Mikael Lunds indlæg, og så endte opgøret med en 2-1-sejr til Vildbjerg, som dermed overtog rækkens førsteplads, mens Brandes chancer for at vinde rækken fortonede sig i den tåge, der rullede ind over banen.

Her scorer Vildbjerg til 1-0 uden chance for McKenzie i Brande målet