Godt sammenspil gav god sejr

Voel – Brande

Brande kom godt fra start, og Birgitte har et par gode skud udefra, Pernille Harrild på stolpen og flere chancer, som er ligeved. Efter lidt spil frem og tilbage får Brande et hjørne. Lena med et godt hjørne indover, som Lene får tæmmet godt og spillet den til Line, der sikkert banker den ind. Spillet bliver på Voels halvdel, og her lykkes det for Birgitte at finde Lena, som sikkert får bolden i mål. Efter endnu et godt opspil, får Pernille J sparket bolden hårdt ind over, hvor Lene kaster sig efter den og sender den ind.

Anden halvleger starter med at Brande presser på, men uden held og i stedet for får Voel et mål. Men Brande lader sig ikke slå ud, og fortsætter stadig med at skabe chance på chance via gode opspil. Flere på stolpen og skud lige forbi målet. Efter et utal af chancer lykkes det endelig Birgitte på en god helflugter, at banke bolden ind Selvom Brande har stort set alt spillet, så giver lidt klump spil dog Voel et mål mere. Resten af kampen er igen en masse gode opspil fra BOB spillerne, og Line finder Pernille i dybden, og hun spiller den hurtigt til Lena, der scorer. Til sidst lukker Birgitte kampen med endnu en scoring. En rigtig god og solid holdindsats med mange hurtige opspil og gode chancer samt et meget sikkert forsvar, som holdte Voel på et minimal af chancer.

Kampens spiller blev fortjent Lene Gasbjerg og Maria Husum. Kampen gav debut til Rikke Lind. Holdet bestod derudover af Jane Sandfeld, Pernille Jakobsen, Pernille Harrild, Line Kaasbjerg Svensson, Marianne Andersen, Lena Jensen, Birgitte Sørensen og holdleder Dina Nygaard.