BOB +50 BESEJREDE ÆRKERIVALERNE

Blot 2 hold havde efter 2 spillerunder i +50-rækken fortsat maksimumpoint, og de tørnede sammen, da Brande Old Boys mandag fik besøg af ærkerivalerne fra Ikast FS.
Hjemmeholdet kom bedst fra start, og allerede i det 4. minut kunne Brian Dahl Thomsen prikke værterne i spidsen efter flot forarbejde fra Kai Varisbøl og Martin Bjærre i venstresiden. Brande holdt dygtigt fat i bolden, som fik lov at gøre arbejdet, mens Ikast-spillerne slet ikke kunne få spillet til at glide og måtte bruge det meste af 1. halvleg på at jagte bolden – forgæves.
Kort før pausen var Brian Dahl millimeter fra at doble føringen, men hans afslutning ramte indersiden af stolpen, trillede på tværs af målet og ud til målspark i den modsatte side, så stillingen 1-0 holdt til pausen.
Efter et par udskiftninger kom hjemmeholdet til gengæld helt skævt fra start i 2. halvleg, hvor et par graverende fejlafleveringer ganske vist ikke blev straffet, men til gengæld forplantede sig som usikkerhed til resten af holdet. Nu var det pludselig gæsterne, der var spilstyrende, men de fik ikke spillet sig frem til åbne chancer, og når de forsøgte sig udefra, var Ken Petersen i målet flyvende. For anden kamp i træk holdt han buret rent, og dermed er Brande alene i spidsen af rækken med maksimumpoint for tre kampe efter både at have besejret sidste års nr. 1 og 2.
Kampens spiller blev Kim Tranholm, der især defensivt ydede en jætteindsats.