Endnu et træls nederlag til BOB+30

I onsdags drog BOB+30 til Hammerum med den plan, at nu skulle der dælema 3 point på kontoen og det nogenlunde gode spil fra første kamp skulle man bygge videre på.

Kampen startede i et højt tempo, hvor Hammerum i de første 10 min havde overtaget af boldbesiddelse. Om det var fordi, at BOB+30 kom lidt sent ud til kampen eller blot ikke var klar er ikke til at vide, men det tog noget tid før BOB viste tænder og vilje. Efter ca. 5 min scorede Hammerum til 1-0, da deres angriber hurtigt vendte med bolden udenfor det store felt og bankede til kuglen, som sikkert og flot blev sat ind ved venstre stolpe uden chance for BOB målmand, Morten Thomsen. Efter yderligere 5 min blev det dog BOB´s tur til at reducere, da Jakob Bænk Kristensen, modtog en bold fra BOB´s højre side, tæmmede den, drejede rundt om sig selv og bankede den sikkert ind med venstre poten til 1-1. Nu var BOB ovenpå og havde overtaget af spillet og kørte bolden fint rundt og kom frem til flere små chancer, dog uden at det førte til mål. Efter ca. 15 min spil fik Hammerum et frispark langt ude på deres venstre kant, som blev sparket ind over mod mål og af ukendte årsager smuttede bolden mellem hænderne på den ellers altid sikre BOB målmand, Morten Thomsen, til 2-1. Det skal dog nævnes at solen denne aften var ækel og modbydelig og stod lige ind i ansigtet på BOB målmanden så mon ikke dette var grunden. Dette var dog noget af en mavepuster for BOB, da man følte at man havde overtaget og herfra og til halvleg bølgede kampen frem og tilbage og der var chancer til begge hold. Det var dog Hammerum igen, som var bedre til at udnytte deres chancer og efter ca. 20 min scorede de endnu engang på et langskud til 3-1, hvilket også var resultatet ved halvlegen.

Fra anden halvlegs start forsøgte BOB at tage teten, men det var som om, at spillerne ikke var klar. Der var hverken humør, gejst eller råb til hinanden på banen, hvorfor Hammerum hurtigt scorede to mål på ufattelige dumme fejl begået af BOB selv. Ved stillingen 5-1 fosøgte BOB at gå tilbage til en 3-5-2 opstilling og det resulterede på en hovedstøds scoring af coach, Michael Tyr Kristensen, efter et fremragende hjørnespark fra Lars Duedahl. Desværre men som det havde været tidligere i kampen løb Hammerum endnu en gang ned og scorede til slutresultatet 6-2.

BOB+30 mandskabet er nødt til at se sig selv i øjnene og så få banket noget humør og gejst ind i holdet, da sejrene så nok skal komme.

Kampens spiller blev en yderst velspillende Asbjørn Harrild, som nok en af de eneste kunne være sin arbejdsindsats bekendt.

Til slut skal det nævnes at i forrige kamp blev Glenn Fissan Trampedak ikke nævnt og det er en stor fejl af træneren. Glenn leverede i kampen mod Herning Fremad en fremragende gejst og gåpåmod, hvilket smittede af på hele holdet. Hans evne til at dække af i forsvar og tage løb frem af banen overgåes nok kun af Joshua Kimimich fra Bayern Munchen. Glenn fik også 4 stemmer efter kampen hvilket var fuldt fortjent.