Knebent nederlag i første kamp!!

BOB+30 mødte i deres første kamp i år på hjemmebane Herning Fremad. Bob+30 var klar til kamp og eftersom kampen blev spillet på bane 1 gjorde ikke engagementet mindre.

Kampen startede i et højt tempo, hvor begge hold var på bolden, men BOB havde overtaget og førte bolden fint rundt, dog uden at komme til egentlige store chancer. Som kampen forløb kom Herning Fremad mere og mere med i kampen og med dumme boldtab af BOB kom Herning til flere gode chancer, men BOB målmand ,Morten Thomsen, hev flere verdens klasse redninger ud op af hatten. Da der var spillet ca. 25 min af første halvleg førte Herning Fremad bolden fremad i deres højre side og med et præcist indlæg til en fremad stormende venstre kant blev den sparket i mål til 0-1. BOB pressede herefter på og Kris Mollerup havde et par skud udefra, men ind ville bolden ikke og der skete ikke yderligere i første halvleg.

Fra anden halvlegs start kom Carsten Holt, Brian Lauridsen og Anders Nielsen på banen og alle tre gjorde en god figur på banen. BOB havde igen spilovertaget på banen, men Hernings Fremad var gode på deres omstillinger når BOB havde et dumt boldtab på banen. På et tidspunkt blev der slået en lang bold op ad Hernings højre kant, hvorfor han havde frit løb mod mål. Michael Tyr Kristensen fik løbet spilleren op, men lavede samtidigt et klodset straffespark. Hernings Fremad omsatte sikkert straffesparket til 0-2.

BOB pressede i slutningen af kampen Herning Fremad langt tilbage på banen og de virkede en anelse trætte. Dette resulterede i flere chancer til Jakob Bænk Kristensen og Kris Mollerup, som blev fodret med bolde fra velspillende Nicolai Skov og Carsten Holt på midtbanen, men ind ville bolden ikke.  Kampen sluttede 0-2 til Herning Fremad og på trods af det skuffende resultat var træner teamet, Michael Tyr Kristensen og Morten Thomsen fortrøstningsfulde, da engagementet, vilje og løbe villighed lyste ud af BOB spillerne i løbet af kampen.

Kampens spiller med 4 stemmer blev fortjent Kris Mollerup, efterfulgt af Nicolai Skov.