Så er ferien forbi!

Hvis vi ser bort fra et par træningskampe for +40 og +60 sidst i juni er det efterhånden ved at være 10 måneder siden, de sidste hold var i kamp, men mandag d. 10. august er den vel nok længste ”vinterpause” nogensinde endelig forbi, når der bliver taget hul på en halveret sæson.

Alle fem hold skal i kamp i løbet af ugen, og hvis du trænger til at få pudset kampformen lidt af, kan det stadig nås: Onsdag kl. 20 er der (for sidste gang i denne omgang) onsdagstræning med +30-holdet – alle er velkommen – og lørdag er der som sædvanligt lørdagstræning kl. 13.30. De seneste to lørdage har vi været 12, så der er stadig plads til flere.

Når turneringen genoptages, genoptager vi samtidig brugen af omklædningsrummene. Til den tid behøver vi altså ikke længere at klæde om hjemmefra (gælder også udeholdet). Til gengæld bedes du selv medbringe din egen personlige vandflaske/drikkedunk til kampene. Håndtryk med dommer og modstandere er ligesom ”bunke” ved en scoring indtil videre ”no go”, og mundvand kan med fordel beholdes indenbords i alle situationer. Og så skal vi til at vænne os til at tage indkast med hænderne i stedet for indspark med fødderne igen.

Du kan se den seneste version af DBU’s corona-retningslinjer her:

http://dbu.dk/media/17028/protokol-for-dansk-fodbold-vers-7-08-07-20_ny.pdf

Håber alle er klar til at give den max. gas de kommende 2 måneder, så vi kan få halet en masse point og sejre og ikke mindst gode oplevelser hjem.

Mikael