Nye turneringsplaner

Så er der endelig udsigt til, at vi kan komme i gang med den formentlig mærkeligste sæson i foreningens snart 80-årige historie. DGI har netop offentliggjort puljerne og turneringsprogrammet for efteråret, og helt som forventet bliver der tale om en enkeltturnering, hvor alle hold møder hinanden en enkelt gang enten ude eller hjemme.

Mandag d. 10. august lægger +50- og +60-holdet ud på udebane mod henholdsvis Herning Fr. og Tjørring, og mens ”de gamle” kan se frem til 6 kampe i alt, kommer +50-holdet for alvor på arbejde med 9 kampe (foruden LM), inden turneringen slutter først i oktober.

Oldgirls følger trop med en hjemmekamp mod Mariehøj Kammeraterne (tidl. Silkeborg Kammeraterne) tirsdag d. 11. august og skal i alt spille 8 kampe, og onsdag d. 12. august tager +30 imod Herning Fr. til den første af 6 kampe.

Torsdag d. 13. august skal +40-holdet som de sidste i aktion for første gang på hjemmebane mod IfS; holdet skal i alt spille 8 kampe og deltager ligesom oldgirls og +50-holdet desuden ved LM i Nr. Åby 26.-27. september.

Du finder som altid links til de forskellige holds turneringsplaner på vores hjemmeside.

Let’s play ball!

Mikael