Øl efter træningen? Selvfølgelig da, bare ikke endnu.

Skønt at være i gang igen: 20 mand første gang, 30 mand i lørdags – hvad kan det ikke ende med?

Der er sikkert andre end mig, der var lidt tørre i halsen efter lørdagstræningen, men indtil videre holder vi fast i, at der ikke bliver solgt drikkevarer efter træningen.

Af retningslinjerne fremgår det faktisk, at anlægget skal forlades umiddelbart efter træningen. Her har vi så valgt at være lidt large, men det betyder ikke, at ølkassen bliver hentet frem – endnu.

Det gør den først, når retningslinjerne er blevet ændret, eller forsamlingsforbuddet bliver lempet. Det sidste sker senest 8. juni, hvilket betyder, at vi har max. 2 lørdagstræninger tilbage med de nuværende restriktioner. Mon ikke de fleste kan overskue det?

Vi lever i en speciel tid, selvom vi nu har kurs mod mere normale forhold. Det må vi bede alle om at respektere og bakke op om.

Det er hverken BOB eller BIF, der har fundet på retningslinjerne, som har gjort, at vi igen kan spille fodbold på stort set samme betingelser som tidligere. Vi er bare blevet sat til at administrere dem.

Hvad folk foretager sig, efter de har forladt stadion, blander vi os selvfølgelig ikke i på nogen måde som bestyrelse eller forening.

Mikael