Kø ved håndvasken – endelig i gang igen

Det var ikke kun den tyske bundesliga, der blev genoptaget lørdag eftermiddag, også på Brande Stadions kunstgræsbane blev der spillet organiseret fodbold for første gang i mere end to måneder.

20 mand i alderen 18 til +70 år var udover den nyudnævnte corona-vejleder a.k.a. formanden mødt op til den seneste træningsstart i mands minde, selvom vejret ofte har været bedre, når vi er startet midt i marts.

Efter en gang håndvask ved støvlevasken blev de fremmødte delt i 2 grupper, juniorer og seniorer, som igen blev delt i 2 hold, og så blev der ellers spillet bold på livet løs i en time under skyldig hensyntagen til retningslinjerne fra DBU, som senest blev opdateret i onsdags (vol. 4).

Som afslutning gav BOB en øl, som blev indtaget gruppevis under åben himmel på den terrasse, vi selv var med til at udvide for et par år siden.

På lørdag gør vi det igen med nyvaskede overtræksveste og ditto bolde.

Mikael lund