Historisk sæsonstart

Starten på sæsonen 2020 har på alle måder været historisk, ikke kun for Brande Old Boys, men for samtlige fodboldklubber i Danmark.

Hos Brande Old Boys kan vi glæde os over en resultatmæssigt usædvanlig vellykket sæsonstart. Således ligger alle foreningens 5 hold en måned efter turneringsstarten først i april på en delt førsteplads i deres respektive rækker. Samtlige hold er ubesejrede, og defensiven kan der ikke sættes en finger på: Ingen af de fem hold har indtil videre indkasseret mål (sådan, Kenzie!).

Til gengæld kniber det gevaldigt med effektiviteten foran modstandernes mål; ikke et eneste mål er det lykkedes for de fem hold at score endnu – hvilket de i øvrigt har til fælles med alle øvrige hold i turneringen.

Her er der virkelig noget at arbejde med for den sportslige ledelse, selvom transfervinduet så vidt vides ikke bliver åbnet ekstraordinært.

Med venlig hilsen

Mikael Lund