Screw down the expectations

”Screw down a little bit the expectitions, then you will not be disappointed”, lød de vise ord fra salig Richard Møller Nielsen forud for EM-slutrunden I England I 1996, og selvom udtalelsen næppe havde sikret ham en ret høj karakter i engelsk, fik han jo ret i budskabet. Og måske er alle os, der håber på en snarlig genoptagelse af vores favoritsport også nød til at ”screw down the expectations a little bit”.

Ganske vist forhandles der i øjeblikket om, hvad og hvor meget, der skal genåbnes i næste fase om to uger, men her er fodbold nok desværre ikke helt så vigtigt for samfundet som eksempelvis tatovører. Så at håbe på, at bolden ruller fra 11. maj – muligvis med er forbud mod klumpspil, hvis der er mere end 10 spillere involveret – er måske en anelse for optimistisk.

Noget vi ved med sikkerhed er til gengæld, at DGI har udsat Landsmesterskaberne, som i år skal afholdes i Nr. Åby, fra 22.-23. august til 26.-27. september, hvor der så til gengæld burde være en realistisk chance for, at de bliver gennemført. Så sæt et forsigtigt kryds i kalenderen i den sidste weekend i september, hvor vi har et par mesterskaber, der skal forsvares – og måske nogle nye, der skal vindes!

Mikael