BOB+30 Sluttede sæsonen Af med sikker sejr på hjemmebane

Sæsonens sidste kamp hvor BOB30 skulle møde Herning for anden gang på få dage og BOB ville have revanche for nederlaget om onsdagen, hvor mand tabte 2-1. BOB havde fået forstærkninger fra BOB+45 i form af Bjarne Thisgaard på mål, Michael Husum på midtbanen og Thomas Svensson på top, da BOB +30 ikke selv kunne stille hold og det var ikke nogen dårlige erstatninger skulle det vise sig.

Herning startede bedst, da BOB ikke var tæt nok på markeringerne og dette resulterede i flere store chancer til Herning, som Bjarne Thisgaard dog på fornemmeste vis tog sig af. Efter ca. 15 min spil tog dommeren sig dog et gevaldigt hvil, da Michael Tyr Kristensen blev snydt for et klokkeklart frispark, hvorefter Herning angriberen scorede til 0–1. Dette satte dog BOB i gang og efter få minutter scorede årets spiller, Thomas Lund, igen igen, da han modtog et indlæg fra Lars Duedahl i højre side og helflugtede den i mål til 1-1. Der gik hellere ikke lang tid før det blev til 2-1 til BOB, da Søren Laursen afleverede bolden til Thomas Lund på venstre kanten, som sendte den videre til Allan Bjerre, som afleverede til Thomas Svensson i feltet, som krigerisk tacklede bolden videre til Lars Duedahl, som stensikkert scorede med venstre poten.

Fra starten af 2. halvleg var der endnu mere tænding på begge hold og der blev ikke givet en meter på banen. Kampen bølgede frem og tilbage med flere gode chancer til begge hold, men forskellen var BOB’s målmand Bjarne Thisgaard og angriber Thomas Lund. Efter ca. 10 minutters spil, hvor Bjarne Thisgaard lige havde reddet endnu en kæmpe chance til Herning, kastede Stefan Kristensen et hurtigt indkast ind til Lars Duedahl, som med en millimeter præcis aflevering i dybden spillede Thomas Lund fri, og han spurtede fra samtlige forsvarsspillere og satte bolden sikkert i mål til 3-1. Dette var en kold spand vand i hovedet på Herning, som dog forsat kæmpede for at få udlignet, men hver gang diskede Bjarne Thisgaard op med redninger, som selv ville få Kasper Schmeichel til at være imponeret. Som så mange gange i kampen drev Michael Summe Husum gæk med Herning spillerne og sendte en konge aflevering afsted mod Thomas Lund, som igen igen løb fra Herning forsvaret og desuden afdriblede målmanden før han sikkert scorede til 4-1. Kort tid efter denne scoring sendte Herning dog en lang bold op i venstre side, hvorefter et indlæg ind til en helt fri Herning spiller, som skød på mål, men blev endnu engang reddet af Bjarne Thisgaard, denne gang med en vanvittig fodparade, som ville have gjort Nichlas Landin stolt. Dette tog pusten fra Herning, da de simpelthen ikke troede på, at de kunne score på BOB målmanden. Herning skulle dog få en sidste chance, da Michael Tyr tacklede en Herning angriber i feltet, hvorefter dommeren fløjtede og pegede på straffesparkspletten. Ikke nok med det fik Hr. Tyr også gult kort på trods af at der hverken var straffe eller noget der mindede om det. Det lykkedes dog Herning spilleren at brænde straffesparket og sparke bolden godt over mål, hvorfor der forsat stod 4-1. BOB skulle dog score endnu engang, da Anders Burger Nielsen, modtog bolden på venstre kanten, snød og afdriblede en Herning spiller ala Ronaldo style, hvorefter han sendte bolden indover til Thomas Lund, som igen kom stormende og sikkert satte den i mål til slut resultatet 5-1.

Fuld fortjent blev kampens spillere Bjarne Thisgaard og Thomas Lund med hver 5 stemmer.