ÆRgeligt nederlag i sidste minut til BOB+30!

Onsdag tog BOB+30 til Herning Fremad, hvor man havde et klart ønske om at slutte sæsonen af med 2 sejre indenfor 2 dage, hvor man skulle møde Herning både onsdag og fredag.

Kampen onsdag startede i et højt tempo, hvor begge hold ønskede at sætte sig på midtbanen, samt køre hurtigt kontra spil. BOB startede bedst med flere chancer til Thomas Lund og Elmedin Bratic, men ind ville bolden ikke. Lige så stille spillede Herning sig ind i kampen og kom frem til flere store chancer, men dagens mand i skysovs, coach Søren Laursen, stod en fremragende kamp og sørgede for at Herning ikke kom foran. Efter ca. 15 min spil lagde en velspillende Brian Lauridsen en bold i dybden i højre side til Thomas Lund, som smed et indlæg ind over til Elmedin Bratic, som desværre sparkede bolden over mål. Efter kort tid måtte en ellers velspillende Allan Kjærgaard udgå med en fiber og ind i stedet kom Thomas Funderskov. Thomas Funderskov blev hurtigt en trussel for Herning forsvaret med hans små vævre Brian Laudrup træk og på et tidspunkt, hvor han afdriblede et par forsvarsspillere blev han uregelmæssigt nedlagt i feltet, men dommeren lod spillet forsætte, da bolden endte ved Lars Duedahl, som sikkert satte den i mål til 0-1, hvilket også blev halvlegs resultatet.

Fra 2 halvlegs start forsatte Herning presset og BOB smed alt for mange bolde væk, hvilket resulterede i at BOB løb mange ekstra meter i anden halvleg og det svingende spil resulterede desværre i en Herning reducering, da BOB mistede bolden midt på banen, hvorefter Herning fra højre side smed et perfekt indlæg indover, som blev headed sikkert i mål uden chance for BOB målmanden. Mod slutningen af kampen førte Thomas Kyung bolden frem i venstre side og med et godt træk ind i banen og med et perfekt indlæg over til en fremadstormende Allan Madsen, som headede bolden på overlæggeren, men ind ville den ikke. Herefter bølgede kampen lidt frem og tilbage og bedst som begge hold havde udset sig et point hver så slog Herning en lang bold mod BOB’s højre side. Michael Tyr Kristensen fulgte den ned til baglinjen, men magtede ikke at skærme bolden helt ud, hvorfor Herning angriberen tog bolden. Michael tyr fik dog delvist erobret bolden igen, men da bolden skulle sparkes væk, blev den sparket lige ind på en Herning spiller, hvorefter bolden endte ved en tredje Herning spiller, som scorede til slut resultatet 2-1.

Kampens spiller blev sidste skanse, coach Søren Laursen, som stod en formidabel kamp, og holdt BOB inde i kampen.