sæsonafslutning med en sejr

Årets sidste kamp for damerne var ude mod et ungt team HEG hold på en kold og mørk oktober aften. Kampen var kendetegnende ved en del Brande chancer, og allerede efter 2 min. er det Line der prøver med et faldt spark udefra, som går i mål. Dog er det kort efter HEG, som efter en fejl i forsvaret, som får scoret. Dette slår dog ikke Brande ud, og efter noget spil frem og tilbage, er det på et hurtigt omspil, Pernille, som finder Anne, der dribler bolden ind i felter og scorer. Herefter har Brande 15 gode minutter, hvor de bare presser på og presser på. Her lykkes det Line at tage en dribletur op gennem HEG forsvaret får scoret. Og få minutter senere, er det igen Line der får scoret efter et flot opspil fra Michele og Lena. Inden pause er det Jane, som sætter gang i en ny chance, og med et udspark til Lena, banker Lena bolden i mål. Anden halvleg ligner første halvleg. En masse opspil fra Brande, men her manglede måske den sidste koncentration eller præcision, for bolden ville altså ikke i mål. Dog lykkes det Lena at banke den ind, efter endnu et godt udspark fra Jane til kampens resultat 6-1. HEG kommer i løbet af kampen frem til et par enkelte chancer, men her viser forsvaret og Jane i målet sikkerhed, og afværger disse chancer, uden de store problemer.

BOBs damer har genne turneringen vist rigtig flot holdspil, hurtige opspil og godt overblik, hvilket også kan ses med en flot målscore på hele +64 samt at være gået ubesejret gennem puljen. Er særdeles godkendt sæson.

Kampens spiller blev en velspillende Michele Duedahl. Holdet bestod derudover af Jane Sandfeld, Camilla Mikkelsen, Pernille Jakobsen, Marianne Penitzsch, Line Kaasbjerg Svensson, Lena Jensen, Anne Sørensen, Louise Weisman og holdleder Dina Nygaard.