Klædt af

Det var ”efterårets hold” i +50-rækken, der var på besøg på Brande Stadion, da Brande Old Boys mandag tog imod et meget ungt Kølkær-mandskab til sæsonens sidste kamp. Brande havde en papirtynd teoretisk mulighed for at generobre førstepladsen med en sejr, men selvom værterne havde bolden mest, var det gæsterne, der var mest farlige. Da der var spillet 10 minutter, havde de allerede været tæt på tre gange, men hver gang stod Ken Petersen i hjemmeholdets mål i vejen.
Efter et kvarter gik den imidlertid ikke længere, og efter et par tilfældige riposter endte bolden i hjemmeholdets mål. Det gjorde den igen fire minutter senere, da en Kølkær-spiller helt ugeneret fik lov til at heade et hjørnespark i mål til 0-2. I halvlegens sidste minutter fik Brande endelig spillet sig frem til et par muligheder, men der blev ikke scoret yderligere inden pausen.
Fra 2. halvlegs start fortsatte Brande de gode takter, og Kim Tranholm sendte en god mulighed lige i favnen på Kølkær-keeperen, der stod en fremragende kamp. Midt i halvlegen slog gæsterne så kontra og gjorde det klinisk til 0-3, og de fik også skramlet bolden i mål til 0-4, inden Kim Tranholm i kampens sidste minut bragede en returbold op i nettaget til 1-4. Dermed var det dog ikke slut endnu: På kampens sidste angreb fik en Kølkær-spiller lagt bolden over til bageste stolpe, hvor en holdkammerat helflugtede den i nettet til slutresultatet 5-1 til gæsterne.
Med blot to scoringer og to point i de sidste fire kampe dumpede Brande dermed fra en første- til en lidt skuffende fjerdeplads. Kampens spiller blev målscorer Kim Tranholm.