Manglende skarphed og koncentration endte med et knebent nederlag

Onsdag tog Bob+30 imod ærkerivalerne fra Ikast FS og Bob var nødt til at få 3 point, hvis man ville gøre sig forhåbninger om 2. pladsen i puljen.

Kampen startede med høj intensitet, hvor begge hold ville styre slaget på midtbanen og kampen bølgede derfor frem og tilbage. Dette resulterede i en god chance til Bob i det 4. minut, hvor Thomas Lund servere en lækkerbisken af en bold til Lars Duedahl, som skyder på mål, men desværre ryger lige forbi mål. Kort tid efter havde IFS en kontra, hvor der blev sparket på mål som også røg lige ved siden af mål. Efter ca. 11 min spil drev en velspillende Kris Mollerup bolden frem af banen og spiller Thomas Lund i dybden, som afdribler en IFS forsvarer, og er alene med målmanden, men desværre røg bolden lige forbi mål. Kort tid efter er Kris Mollerup atter på spil, hvor han trækker ind i banen og skyder på mål, men uheldigvis ramte den stolpen. Efter 17 min spil fører Søren Nygaard bolden frem på venstre kanten og spiller den ind til Thomas Lund, som trykker på kassen, men desværre kom målmanden i vejen og fik afværget. På trods af at Bob havde trykket IFS tilbage på banen så endte bolden alligevel ude på deres højre kant og med et præcist indlæg ind til en IFS, som headede bolden i mål til 0-1 uden chance for Morten Thomsen i målet. Efter 27 min havde IFS endnu en kontra, hvor der blev skudt udefra, men Morten Thomsen måtte hive en klasse redning ud af ærmet, hvorfor der forsat stod 0-1. Morten Thomsen satte hurtigt bolden i gang med en langt udspark op til Thomas Lund, som tog bolden til sig og rundede to IFS spillere, hvorefter han havde frit løb mod IFS målet, men kendetegnende for denne aften så blev bolden sparket lige forbi mål og derfor stod der 0-1 ved pausen.

Bob var ikke tilfreds med at der ikke var blevet scoret i 1. halvleg på trods af massive chancer, hvorfor man fløjtede til angreb i starten af 2. halvleg. Efter 2. min spil fik netop indskiftede Carsten Holt bolden på venstre kanten, hvorefter han spillede bolden ind til Lars Duedahl, som sikkert satte bolden i det lange hjørne til stillingen 1-1. Dette holdt dog desværre ikke længe, da IFS kort tid efter fik et frispark ved Bob straffesparksfelt, som ellers blev reddet på flot vis af Morten Thomsen, men Bob forsvaret stod og så lidt for meget bold, hvorfor man ikke fik fulgt op på retur bolden, som blev sparket i mål til 1-2 til stor irritation for bob holdet. Herefter trykket Bob atter på og var flere gange ved Thomas Lund og Allan Bjerre tæt på at score, men ind ville bolden ikke. I det 13 minut af anden halvleg tog Carste Holt et hurtigt indkast, som blev sendt ind til Allan Kjærgaard, som spillede bolden videre til Lars Duedahl bagerst i feltet, som tog et træk og spillede Thomas Funderskov fri, som snørrede et par IFS folk og på flot vis satte bolden i mål til 2-2. Nu havde Bob alt momentum og troede virkelig på , at man nu kunne hente sejren, men desværre kiksede en aflevering fra Morten Thomsen i målet og bolden endte derfor ved en IFS angriber, som scorede til 2-3.

Dette var en spand kold vand i hovedet på Bob spillerne, men ikke desto mindre pressede man på og i det 34 minut blev Bob snydt for et klokkeklart straffespark, da Thomas Funderskov modtog bolden inde i feltet og med et smart træk til siden blev han nærmest rendt over af en IFS forsvarsspiller, men dommerens fløjte forblev tavs. I slutningen af kampen havde Bob flere chancer, som desværre endte forbin mål eller som IFS målmanden tog sig af og derfor sluttede kampen med et nederlag på 2-3. Bob holdet var særdeles træt af dette nederlag, eftersom chancefordelingen hed omkring 26-5 Bobs favør, men man må sige at på dagen var IFS bedre til at udnytte deres få chancer.

Kampens spiller blev fortjent Lars Duedahl med 5 stemmer.