God holdindsats af damerne

Som sidste kamp, viste BOBS damer igen det gode spil. Allerede efter 2 min. er det Anne, som spiller tilbage til Lena, der sender bolden forbi keeperen på stolpen. Bolden ender dog ved Michelle, som sikkert sender den i mål til 1-0. Kort efter er det dog Brande, som ikke får sparket bolden ordenligt væk, hvorefter en løs bold ender ved en Funder spiller, som scorer. Dette afholder dog ikke damerne, så de presser fortsat på, og efter en drible tur, er det Anne, der går mod baglinjen og sender bolden mod mål, hvor keeperen får fumlet den imellem benene i mål. Senere er det igen Anne som er på spil, og efter et godt udspark fra Jane til Anne vipper hun den over sidste mand med hovedet og sikkert udplacerer keeperen. Funder kommer ikke frem til de store chancer, da både forsvaret og Jane, sikkert afværger de chancer de får. I stedet for er det Mette, som inden pausen sikkert scoret. Allerede fra 2. Halvlegs start, er det Brande som presser på, og ca. 30 sekunder efter fløjtet, er det Lena, som fanget bolden på midten og dribler direkte mod mål, og skyder bolden sikkert ind. 2 min. senere er det igen Lena, som sikkert sætter bolden op i målhjørnet. Inden slutfløjtet får både Mette, og Lena scoret igen, til kampens resultat 8-1. Igen en rigtig god holdindsats, hvor det hurtige opspil og overblik, gav mange BOB chancer.

Kampens spillere blev Michele Duedahl, Marianne Penitzsch, Line Kaasbjerg Svensson, og Lena Jensen. Holdet bestod derudover af Jane Sandfeld, Pernille Jakobsen, Mette Ejsing, Anne Sørensen, Louise Weisman og holdleder Dina Nygaard.