BOB +45 VINDER THE DOUBLE IGEN IGEN.

Efter at LM guldet var kommet i hus sidst i august skulle guldet i den normale turneringen sikres hjemme mod Hammerum torsdag aften d. 26/09.

Holdet skulle bruge 1 point for at genvinde turneringen igen i år.

Kampen startede lidt usikkert for hjemmeholdets side. Allerede i kampens 3 minut. fik Hammerum en kæmpe chance, som de heldigvis misbrugte på det groveste.

De tændte dog Brande drengene, og i kampens 6 minut scorede Allan Skovdal Hansen til 1-0 på et flot lop (Tåfiser) hen over målmanden, mens hans kone lige stod bagved målet og heppede. BOB sad nu fuldstændigt på kampen, det udløste flere store chancer, dog uden mål.

En af de store chancer tilfaldt Martin ”Tømrer” Nielsen, som dog skovlede bolden langt over målet inde fra feltet (mange råbte Antonius kommer ikke).

Det slog nu ikke Martin ud, så efter 20 min spil, smækkede han en sukkerbold afsted i dybden, som Nicolaj Eg suverænt løb op, og sikkert prikkede bolden ind til 2-0 mellem Hammerums målmand og forsvarsspiller.

2 minutter senere koksede Hammerum forsvaret totalt, så Lasse Knude Thomsen aka Fynbo fik bolden i fuldstændigt fri position til at sparke 3-0 målet sikkert ind.

2 halvleg var kun 1 minut gammel da Eg scorede hans 2 mål i kampen. Et flot gennemspillet angreb, hvor Kjærgaard uselvisk finder Eg totalt fri med en tværpasning.

Martin ”Herbie” Mortensen i Lundes støvler i aftenens ville også selv på måltavlen, og efter en fremragende frispilning af formanden Torben Kjærgaard Jakobsen , som lavede et par Laudrup kig væk finter, inden han perfekt lagde den til rette for Herbie, som hamrer bolden op i krydset til 5-0, en rigtig flot assist og konge mål at lukke sæsonen af på ??????????????????????

I kampens sidste minutter fik Hammerum pyntet lidt på resultatet til 5-1, da BOB forsvaret fik sig en lille blunder.

Hele holdet bliver rost til skyerne af de 2 holdledere Michael Green Andersen og Torben K. Jakobsen for en god kamp og en suveræn sæson med The Double igen.