fantastisk sammenhold og fight sørgede for 3 point til BOB+30 over Hammerum

I onsdags kørte BOB til Hammerum, hvor man vidste at der ventede en svær og vigtig kamp, eftersom disse 3 point kunne afgøre om man ville være med i top eller bund af tabellen i den sidste del af sæsonen.

BOB startede kampen bedst og kom frem til flere gode chancer til striker Thomas Lund og Allan Bjerre, som begge blev fodret med sukker bolde fra midtbanen, Lars Duedahl og Allan Kjærgaard. Dette resulterede i en scoring til BOB efter ca. 10 min, hvor der var hjørnespark fra venstre, som Lars Duedahl sparkede perfekt ind til forreste stolpe, hvor Allan Bjerre, på flot vis, kom først på bolden og satte bolden i mål til 0-1. Dette rystede Hammerum en smule og BOB forsatte med at presse Hammerum tilbage på banen og efter yderligere 5 min lykkedes det Lars Duedahl, at modtage et fejludspark fra Hammerum målmanden, som Lars Duedahl fik tæmmet i luften og med et perfekt vristspark helflugtede den i mål til 0-2. BOB følte at vi nærmest kunne gå på vandet efter denne flotte scoring, men eftersom kampen skred frem kom Hammerum mere og mere med i kampen og dette resulterede i flere store chancer, men dagens målmand, MR. CLEENSHEET, Tommy Tjagvad Riis, som stod formidabelt og egenhændig var skyld i at Hammerum ikke fik scoret. Hammerums pres gav også flere gode kontraløb til Thomas Lund, som havde flere gode chancer, men ind ville bolden ikke. BOB´s egen Kris Mollerup debuterede denne kamp som en slags forstopper, hvor han på egen hånd skulle sørge få at få lukket ned for Hammerums Jens berthel Askou. Dette klarede Kris Mollerup med bravour med et sindssygt løbe pensum og energi, som var noget lignende Wilson Kipketers. Første halvleg sluttede derfor 0-2 i BOB´s favør.

Ved starten af anden halvleg lagde Hammerum et stort pres på BOB, hvor de kom frem til flere gode chancer. BOB havde skiftet målmand, således at Elmedin Bratic kom på mål og det skulle vise sig at BOB denne dag havde valgt to gode folk til målmandsposten. Hammerums massive pres resulterede i, at BOB sparkede flere lange bolde end normalt, men på trods af det så kom Thomas Lund frem til flere chancer, hvor han var alene med målmanden, men ind ville bolden ikke til stor ærgelse for hr. Lund, som ellers i sæsonen har været sikkerheden selv. BOB skiftede i anden halvleg Søren Nygaard og Thomas Dueholm ind på banen på hver deres kant og begge viste stor løbepensum. Efter ca. 20 min spil fik Hammerum scoret til 1-2, da en lang bold op til angriberen ved et uheld ramte Allan Madsens hæl og landede lige foran Hammerum angriberen, som sikkert satte den i mål ude4n chance for Elmedin Bratic. Dette gav Hammerum fornyet energi og de kom frem til flere store chancer, men på dette tidspunkt og stort set igennem hele kampen udviste BOB holdet en enorm energi, fight og sammenhold, hvor der blev kæmpet om hver eneste bold. Efter ca. 25 min spil fik BOB presset spillet en smule op på Hammerums banehalvdel og dette resulterede i en kæmpe chance til Lars Duedahl, som modtog en bold ude fra venstre kanten, Søren Nygaard, hvorefter hr. Duedahl sparkede til den første gang med en inderside, men bolden gik lige forbi stolpen.

I de sidste 10 min plus det løse af kampen var BOB presset helt tilbage på banen og da Allan Kjærgaard og Lars Duedahl begge modtog gult kort blev det ikke nemmere. Ikke desto mindre holdt BOB stand og vandt kampen 1-2. Dette skyldes et fantastisk sammenhold på BOB holdet, hvor ALLE mand kæmpede til sidste fløjt.

I bund og grund kunne samtlige spillere på holdet være blevet man of the match, men ikke desto mindre blev det Fighteren og the mad man, Kris Mollerup med 6 stemmer.